Els nostres serveis

Osteopatia

Segons l’American Academy of Osteopathy (AAO), l’osteopatia és: “un sistema complet d’atenció mèdica". Tracta a tot individu en el seu conjunt, no només als símptomes. Treballa les interrelacions entre l’estructura i la funció del cos, i emfatitza la capacitat inherent del cos a curar-se a si mateix”.

El terme Osteopatía confón a la majoria de la societat, ja que no fa honor al que realment és.
La gent ho confón amb altres disciplines.


Quiromassatge

El quiromassatge és una tècnica que consisteix en manipular pell, teixit adipós i músculs del cos humà. El que diferencia i identifica el quiromassatge és que es tracta d’un massatge manual, de manera que  només la mà humana està capacitada per percebre amb exactitud el grau de pressió a exercir i la sensibilitat amb el teixit per tractar. Per descomptat, això no ho pot aconseguir cap màquina inventada per l’home.


Dietètica Holística

Tractem tant el cos físic, l'energètic com emocional per assolir un equilibri que aporti salut en tots els àmbits, tenint en compte els nostres orígens com a espècie i la nostra evolució des que som al planeta.

 


Fisioteràpia

La Confederació Mundial per la Fisioteràpia (WCPT) la defineix com “el conjunt de mètodes, actuacions i tècniques que, mitjançant l’aplicació de medis físics curen, prevenen i adapten a persones afectades de disfuncions somàtiques i orgàniques o a les que es desitja mantenir un nivell adequat de salut”.


Drenatge limfàtic

És una tècnica de masoteràpia orientada a l’”activació del funcionament del sistema limfàtic superficial per millorar l’eliminació de líquid intersticial i les mol·lècules de gran mida i facilitar la seva expulsió.

És una sèrie de maniobres protocolitzades molt suaus amb la finalitat de drenar o desplaçar la limfa que, per qualsevol causa patològica, es troba aturada, a terreny limfàtic sa per la seva correcta evacuació cap al torrent venòs.


Reflexologia Podal

La reflexologia podal és una tècnica terapèutica basada en la estimulació de punts als peus, anomenats zones reflexes. Suposa l'aplicació d'un massatge manual que aplica pressió en àrees reflexes dels peus per produir efectes específics en altres parts del cos.